Meistä

TeeMaa on omistettu parhaiden teiden etsimiselle Kiinasta. Olemme intohimoisia opastamaan asiakkaamme tutkimaan teen mahtavaa maailmaa. Pidämme myös teemaistelutilaisuuksia ja räätälöimme teetilaisuuksia yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille.

Moni teemme on hankittu suoraan teetiloilta. Tunnemme teen viljelijät, jotka poimivat käsin teelehdet ja valmistavat teen ammattitaidolla ja intohimolla.

 

Visiomme

Haluamme tukea terveellistä ja kestävää elämäntapaa teen ja teekulttuurin avulla. Tee on myös keino ymmärtää perinteistä kiinalaista kulttuuria. Tuemme reilua kauppaa. Maksamme yhteistyöviljelijöillemme reilusti, jotta heidän työtään arvostettaisiin ja he voisivat elää arvokkaasti.

 

Tiimimme 

Peng Luo on TeeMaan perustaja. Hän varttui Kiinan maaseudulla Hunanissa, jossa teen juominen on erottamaton osa jokapäiväistä elämää. Hän saapui Suomeen opiskellakseen yliopistossa, mutta huomasi, että tänne on hyvä asettua kodiksi.

Hän perusti TeeMaan rakkaudesta teehen ja lujaan uskoon, että ihmiset Suomessa osaavat nauttia laadukkaasta kiinalaisesta teestä.

Xinyuan Sui on teen ystävä ja on kiinnostunut terveellisestä ja toiset huomioonottavasta elämäntavasta teekulttuurin ja teeseremonioiden kautta. Hän uskoo, että ihmeellisiä asioita tapahtuu, kun itäisen kulttuurin kauneus kohtaa lännen.

Xinyuan on myös joogaharrastaja, sertifioitu joogaopettaja sekä kiinan kielen opettaja.

 

TeeMaa teehuone mediassa